Extra voorstelling Ali B in Leidse Schouwburg

Op dinsdag 23 november heeft de Leidse Schouwburg een extra voorstelling van Ali B geprogrammeerd. Met raps en sketches neemt Ali het publiek mee door de straten van de multiculturele grote stad en het levensgevoel van de jongeren die de straat bevolken: fun, frust, wanhoop en kameraadschap.

Ali B’s band gaat gekleed in een vreemd mengseltje van hip schoeisel en djellaba’s. Headspins worden gedraaid op een Arabisch hoofddeksel. Wat traditioneel en cultuurgebonden is, raakt in ‘Het leven van de straat’ volledig zoek. Dus als je slim bent, creëer je je eigen traditie. Een muziektheaterproductie met rap en stand-up comedy waarin Ali B wordt begeleid door een zangeres en een vijfkoppige band. Special guest; Brace!

In 2003 kwam de carrière van Ali B in een stroomversnelling. Naast zijn vele optredens als rapper was hij ook een veel gevraagd spreker voor media die op zoek gingen naar een positief verhaal over Marokkaanse jongeren. Dit jaar bracht Ali B twee cd-singles uit, die veelvuldig als clip te zien waren op The Box en binnenkort te beluisteren zijn op zijn eerste album. Ook was hij een van de hoogtepunten van de Made in Holland Wereldconcerten (van Leoni Jansen) en rapte hij tussen de leden van de Tweede Kamer.

Voorstelling: Ali B vertelt het leven van de straat (EXTRA VOORSTELLING! 16+)

Entree:

1e rang: € 12,50
2e rang: € 10,00
3e rang: € 7,50

Aanvang: 20.15 uur

Reserveren kan via de kassa van de Leidse Schouwburg, telefoonnummer 071-516 38 88.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×