Open huis bij De Bakkerij

De Gezamenlijke Diaconieën zetten zondag 31 oktober de deuren van Diaconaal Centrum De Bakkerij open. Wie eens wil zien wat zich achter de gevel afspeelt of wil horen wat er allemaal gedaan wordt is welkom bij de ‘Open Bakkerij’.

Open Bakkerij wordt gehouden op zondag 31 oktober van 13.00 tot 16.00 uur. Op het programma staan muziek en kunst. Rien Zwijnenburg opent een expositie van schilderijen van zijn hand in het Atrium van De Bakkerij. Daarnaast is er een spinet dat door Kees Zaalberg is gebouwd en door Rien Zwijnenburg beschilderd. Dit spinet wordt zondag ook bespeeld.

De toegang is gratis. Wie wil kan bij de uitgang een bijdrage doen voor de onkosten. Diaconaal Centrum De Bakkerij ligt aan de Oude Rijn 44 b/c in Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×