In de hal van het Leidse stadhuis kunnen wensen in de put gedeponeerd worden. (Foto: Chris de Waard).

Wensput reist door Leiden

In het kader van Wensput, de familiekerstvoorstelling van Arjan Ederveen, die tussen 15 december en 8 januari te zien is in de Leidse Schouwburg, reist er sinds maandag 1 november een wensput door Leiden. De wensput is vanaf maandag 22 november in het Leidse Volkshuis en verhuist daarna, op maandag 29 november, naar de Leidse Volksuniversiteit K&O aan de Oude Vest. Vanaf 6 december staat de wensput in de Centrale Bibliotheek in Leiden. Op dit moment staat de wensput in het stadhuis.

Iedereen die een wens voor een ander doet en deze in de put gooit maakt kans op vrijkaarten voor Wensput, de familiekerstvoorstelling. Meedoen gaat heel gemakkelijk: gebruik de kaarten die aan de put hangen, schrijf de wens er op en gooi hem in de put. (Vergeet niet naam en adres te vermelden). In de week van 13 december wordt bekend gemaakt wie de vier vrijkaarten voor de voorstelling op zaterdag 18 december wint.

Digitaal een wens doen is vanaf nu ook mogelijk via www.leidseschouwburg.nl/wensput.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×