De vermoorde Tony de Preeuw, raadslid van de Belgische gemeente Turnhout.

Dode op strand was raadslid uit Turnhout

De politie heeft de identiteit van de man die afgelopen maandagochtend is aangetroffen op het strand in Katwijk bekendgemaakt. Het gaat om de 61-jarige Tony de Preeuw, een raadslid van de gemeente Turnhout (België). De man was zondagavond na het bezoeken van een voetbalwedstrijd als vermist opgegeven. Hij is door een misdrijf om het leven gekomen. De burgemeester van Turnhout spreekt van een gruwelijke moord. Omdat De Preeuw in een vrij nieuwe auto reed, sluit de burgemeester niet uit dat De Preeuw het slachtoffer is geworden van carjackers (autodieven). Hij zei dat woensdag voor het VRT Journaal.

Het lichaam van de man werd maandag 8 november rond 5.30 uur door vissers aangetroffen op het strand van Katwijk, een kleine 700 meter ten noorden van het uitwateringskanaal van Rijnland. Over de omstandigheden waaronder het lichaam is aangetroffen worden in verband met het onderzoek en de privacy van de nabestaanden van het slachtoffer verder geen mededelingen gedaan.

Advertentie

Leiden Moord raadslid Turnhout


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×