Weer overval op winkel

Een nog onbekende man heeft vanmiddag de bloemenwinkel aan de Kooilaan overvallen. De man kwam rond 12.00 uur de winkel binnen, bedreigde de 25-jarige eigenaresse van de winkel met een mes en deed vervolgens een greep in de kassa. Met een onbekend geldbedrag verliet hij de winkel. Het is de tweede overval op een winkel in Leiden binnen 24 uur.

Onderzoek heeft uitgewezen dat kort voor en mogelijk ook tijdens de overval een nog onbekende man in een donkere auto voor de winkel heeft zitten telefoneren.

De politie sluit niet uit dat deze man belangrijke informatie voor het politieonderzoek heeft. De politie vraagt hem dan ook contact op te nemen met de recherche van de politie in Leiden via 0900-8844 (lokaal tarief). Ook mogelijke andere getuigen wordt gevraagd te bellen.

Leiden overvallen


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×