Ruim 30.000 euro voor Work-Out 2004 in Holiday Inn

De Work-Out ten behoeve van het Willem-Alexander Kinderfonds die zondag in Holiday Inn werd gehouden, is een groot succes geworden. Dennis Overeem, onder meer bekend van “Onderweg naar morgen” en de musical “de Jantjes”, gaf het startschot voor dit jaarlijks terugkerende evenement. De 230 enthousiaste deelnemers werkten zich in het zweet en lieten zich sponsoren. Dat leverde uiteindelijk een bedrag van 30.118,54 euro op.

Vlak voor het startschot overhandigde Dennis Overeem de beker voor de sportschool met de meeste inschrijvingen aan Karel Cappel van Sportcentrum Fun Fit. Zij kwamen met 40 deelnemers naar de Work-Out. De twee bekers voor de sportscholen die door de jaren heen de meeste mensen motiveerden om mee te doen gingen naar Barends Sport en Fun Fit Sportcentrum. Verder werd Lydia Verheijen van Barends Sport letterlijk in de bloemen gezet als inschrijverdie zich (voor de derde achtereenvolgende keer) voor het hoogste bedrag liet sponsoren.

Ondertussen stonden de sportievelingen in de startblokken voor de eerste drie kwartier: een les steppen onder leiding van Chris Cappel en Eva de Haan. In de pauze was er voor iedereen een vers broodje en een drankje en men kon de spieren soepel laten maken door in de hal aanwezige sportmasseurs. Voor kinderen van deelnemers waren er speciale activiteiten zoals een mini work-out, schminken en acrobatiek.

Na nog eens drie kwartier inspirerende aerobicles door Borke Erades en de laatste drie kwartier een verrassingsles door Sybille en Sanne kwam het moment van de trekking vande loterij. De eerste prijs, een fiets aangeboden door Balk Rijwielen te Nieuw Vennep en Giant ging naar een deelnemer die door haar grote sponsorbedrag flink wat loten in de wacht sleepte. Een speciale fotoploeg maakte in de pauzes groepsfoto’s, die tot ieders verrassing aan het eind van de middag uitgeprint en ingelijst aan de sportscholen, bedrijven eninstanties aangeboden werden als dank voor hun steun aan dit evenement.

Om 16.00 uur overhandigde de vaste opperspreekstalmeester Roelof Eleveld van Omroep Holland Centraal aan Robert Holl, hoofd van het Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum van het LUMC, de cheque. Daarop stond het fantastische bedrag van ruim EUR 30.000, -. Tot slot riep Roelof de aanwezigen op de spieren soepel te houden, want de volgende Work-Out ten bate van de ernstig zieke kinderen in het LUMC staat al vast: zondag 13 november 2005.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×