Lco-burgemeester op verjaardagsvisite bij eeuweling

Vandaag viert mevrouw Tauber haar 100-ste verjaardag in Zorgcentrum Groenhoven. Loco-burgemeester Hillebrand gaat mevrouw Tauber om 15.30 uur feliciteren. Mevrouw Anna Tauber is geboren op 18 november 1904 in Boedapest (Hongarije). Zij is twee keer getrouwd geweest en heeft een dochter.

Ze heeft een zware tijd gehad in Hongarije tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. In 1958 is ze naar Nederland gekomen en heeft in Amsterdam gewoond en gewerkt. Sinds 1999 woont mevrouw Tauber in Leiden. Mevrouw Tauber woont pas drie jaar in Groenhoven. Tot zes jaar geleden heeft ze zelfstandig gewoond. Toen brak zij haar heup en heeft daarna drie jaar bij haar dochter gerevalideerd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×