Motorrijder mishandeld met honkbalknuppel

Een 52-jarige motorrijder uit Leiden is gisteren aan het eind van de middag door een automobilist met een honkbalknuppel geslagen. De motorrijder reed op de Hoge Rijndijk richting Leiden. Volgens de motorrijder bleef een automobilist de hele tijd gevaarlijk dicht achter hem rijden en werd hij even later ook nog via de berm ingehaald. Bij de Stierenbrug sprak de motorrijder de automobilist aan op zijn rijgedrag. Deze deed zijn portierraam open en haalde direct uit met een honkbalknuppel.

Het slachtoffer kwam met motor en al ten val. De bestuurder stapte uit, maar werd door de motorrijder weer zijn auto ingeduwd. Daarbij wist de motorrijder de knuppel af te pakken. De bestuurder stapte toen aan de andere kant van de auto uit, maar stapte weer in en reed weg toen hij zag dat een andere automobilist de motorrijder te hulp kwam. Het kentekennummer van de auto is bekend en de politie zal de man dus nog met een bezoekje vereren.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×