Stedenband Oxford vraagt versterking

In 2006 bestaat de stedenband van Leiden met het Engelse Oxford 60 jaar. In de loop der jaren zijn vele duizenden inwoners van beide steden op allerlei gebied met elkaar in contact gebracht. Voor vele Leidenaars heeft dit contact tot een levenslange vrienschap geleid. Om de stedenband ook op 60-jarige leeftijd nog actief en vitaal te laten zijn, is het bestuur op zoek naar vrijwilligers die hun schouders onder het stedenbandwerk willen zetten. Het gaat daarbij om het tot elkaar brengen van uitwisselingsgroepen, het regelen van bezoeken en bijvoorbeeld het promoten van de stedenband.

De Stedneband Leiden-Oxford is vooral op zoek naar wat jongere mensen, maar ook ouderen die iets willen betekenen voor de oudste Nederlandse stedenband zijn meer dan welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met secretaris Riet Aalders (tel. 5891629) of Carel van Ingen (contactpersoon bij de gemeente Leiden, tel. 5167029, tijdens kantooruren).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×