Leidse studente hoofdpersoon in RTL5-programma

Zondagmiddag zendt RTL5 het eerste deel uit van het informatieve drieluik ‘De Derde Kamer‘. Een van de drie hoofdpersonen is de 24-jarige Leidse rechtenstudente Janou Zoet die op reis is geweest naar Bangladesh. Voor het drieluik zijn ook opnames gemaakt in Leiden. De serie gaat in op de lotgevallen van drie leden van De Derde Kamer in de Derde Wereld. De Derde Kamer is een schaduwparlement dat in het leven is geroepen door de NCDO en heeft als taak alternatieven te bedenken voor het Nederlandse ontwikkelingsbeleid en de discussie over ontwikkelingssamenwerking gaande te houden.

Het programma wordt zondag uitgezonden via RTL5 om 12.10 uur. Delen van de serie worden herhaald op de late maandagavond.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×