Kerstmarkt in ere hersteld

Met een kleinschalige kerstmarkt in De Waag wil de gemeente een weer kerstmarkt introduceren in het centrum van Leiden. Als er voldoende belangstelling is, wordt de kerstmarkt uitgebreid naar de Nieuwe Rijn. De gemeente hoopt dat de kerstmarkt in een aantal jaren zal uitgroeien tot een ware trekpleister. De kerstmarkt wordt gehouden op 15, 16 en 17 december.

Naast de herintroductie van de kerstmarkt wordt de reguliere markt op zaterdag 25 december verplaatst naar vrijdag de 24e. De zaterdagmarkt van 1 januari 2005 wordt een dag verschoven naar vrijdag 31 december. De markt van zaterdag 30 april wordt in verband met Koninginnedag ook een dag vervroegd.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×