Inbrekers na achtervolging gepakt

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag drie mannen aangehouden in verband met een inbraak. Na een melding van glasgerinkel constateerden agenten dat er een ruit gesneuveld was bij het Gezondheidscentrum aan de Bernhardkade in Leiden Noord. Agenten zagen een auto hard wegrijden. Na een achtervolging sprongen twee mannen uit de auto in een sloot bij de IJsselmeerlaan. Een 45-jarige Leidenaar werd uit de auto gehaald en aangehouden en even later werden bij de Kiekendiefhorst een 48-jarige Katwijker en een 45-jarige Leidenaar aangehouden.

In de auto van het drietal werden inbrekerswerktuigen en computermateriaal aangetroffen, afkomstig van diefstal. De mannen worden vandaag voorgeleid bij Justitie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×