PvdA Leiden zoekt nieuwe raadsleden

De Leidse PvdA is op zoek naar nieuw talent voor de Leidse gemeenteraad. Niet omdat de fractie er massaal de brui aangeeft, maar omdat de partij ruim op tijd wil beginnen met het werven van kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2006. Het PvdA-bestuur wil iedereen die interesse in de gemeentepolitiek heeft in de gelegenheid stellen zich te laten informeren over het raadswerk. Speciaal vooor hen organiseert de partij in januari een informatieve bijeenkomst waarin vragen aan de orde komen als: Wat wordt er van kandidaten verwacht? Hoeveel tijd kost het? Hoe verloopt de procedure tot aan de verkiezingen? Plek en datum zijn nog niet precies bekend.

Mensen met interesse krijgen ook de mogelijkheid om van dichtbij kennis te maken met de lokale politiek door een aantal keren mee te lopen met iemand uit de huidige fractie en met hem of haar een fractievergadering, commissievergadering, gemeenteraadsvergadering of een werkbezoek in de stad bij te wonen.

Geïnteresseerden kunnen een korte motivatie en hun CV mailen naar Marleen Damen, voorzitter van de Pvda Leiden: marleen.damen@tiscali.nl of bellen met 06-29551266.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×