Finale eerste Leidse Slampoetry toernooi

Dinsdagavond wordt in de foyer van het LAK-theater de finale van het eerste Leidse Slampoetry toernooi gehouden. Na drie voorrondes, zullen dinsdag zes dichters met elkaar strijden om de gunst van publiek en jury. Het toernooi is een onderdeel van het programma Café Favoriet, dat maandelijks plaatsheeft in het LAK-theater.

Na drie zeer geslaagde voorrondes zijn de finalisten bekend. De dichters zijn Germen Bergervoet, Peter van den Berg, Alex Franken, Rik van Boeckel, Lotte Asveld en Jet Crielaard.

Net als in de voorrondes zijn er twee prijzen te verdelen: de publieksprijs en de juryprijs. De jury bestaat uit Yvonne Ottenhof, Han Ruijgrok, en Jaap Montanje. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Dominee van Zanten. De presentatie is in handen van Egon Snelders en de toegang is gratis.

Dinsdag 30 november, aanvang 20.30 uur, de foyer van het LAK-theater, Cleveringaplaats 1 te Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×