Voor Detlev en Michiel is 1 december helemaal een bijzondere dag. Niet alleen organiseren ze een bijzondere benefietavond, ze doen dit ook nog eens voor het eerst als eigenaren van De Roze Beurs. De twee werkten al geruime tijd in het café en nemen het woensdag officieel over. Afgelopen donderdag traden de twee ook nog eens in het huwelijk.

Idol Ron en Arjan Ederveen op benefietavond AIDS-fonds

Woensdag is het Wereld AIDS-dag. In Leiden wordt daar uitgebreid bij stilgestaan door Gaycafé de Roze Beurs, het COC Leiden en de GGD Zuid-Holland Noord. In de Roze Beurs wordt ’s avonds een veiling gehouden van handtekeningen van bekende Nederlanders waaronder Marco Borsato, Ali B, en Menno Bentveld. De veiling zal worden gepresenteerd door Arjan Ederveen. Ook zal er een echte onvervalste bingo in “Roze Beurs stijl” plaatsvinden en treedt Idol Ron op.

Het Leidse bedrijf MD Evenementenservice verleende ook medewerking aan de benefietavond en verzorgt optredens van Stevie Maxx, Willeke D’Estell en Gijs Schlagwein.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×