Aangepaste programmering Holland Centraal

In verband met het overlijden van Prins Bernhard heeft de lokale omroep Holland Centraal de radioprogrammering aangepast. De aanpassingen zijn een gevolg van afspraken tussen de publieke binnenlandse omroepen en de Rijksvoorlichtingsdienst. Vanavond geeft Holland Centraal het programma van Radio 1 door. Tot en met morgen worden er geen reclameboodschappen uitgezonden. Op de dag van de bijzetting van Prins Bernhard zal rond de plechtigheden wederom het programma van Radio 1 worden doorgegeven.

De aangepaste programmering heeft alleen betrekking op de radio-uitzendingen van Holland Centraal. De TV-Krant zal de programmering niet aanpassen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×