Vier aanhoudingen na vernielingen aan auto's

De politie heeft afgelopen nacht omstreeks 03.20 uur vier Leidenaren van 18, 19 en 20 (2) aangehouden wegens het vernielen van een aantal auto’s vernielden in de omgeving van de Lange Scheistraat. Kort na de melding ontdekte de politie de jongeren op de Apothekersdijk. De vier renden weg in de richting van de Prinsessekade waar ze werden aangehouden op basis van het door een getuige opgegeven signalement.

De Leidenaren worden verdacht van het afbreken van ruitenwissers van twee auto’s, één op de Lange Scheistraat en één op de Lange Lijsbethsteeg. Op de Lange Scheistraat werd ook een fiets over een hek gegooid en werden in de omgeving van diverse auto’s de buitenspiegels omgebogen of verdraaid. De verdachten die onder invloed waren van alcohol zouden ook bij een aantal woningen hebben aangebeld. De politie maakt proces verbaal op tegen de Leidenaren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×