Personeel pakt winkeldieven

Maandagmiddag probeerde een 49-jarige man uit Amersfoort zonder te betalen een fles Port meete nemen bij een warenhuis aan de Haarlemmerstraat. Alert winkelpersoneel greep de man in de kraag en droeg hem over aan de politie. Aan het begin van de avond mocht de verdachte het politiebureau met een dagvaarding weer verlaten.

Rond 18.50 uur pleegde een 37-jarige man uit Alphen aan den Rijn een winkeldiefstal bij een drogisterij in het Centraal Station. De verdachte nam daar zonder te betalen vijf dozen parfum/douchegel mee. Ook in dit geval kon het personeel de man aan de politie overdragen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×