LSF zoekt kandidaten voor sportprijzen 2004

De Leidse Sport Federatie is op zoek naar kandidaten voor de Sportprijzen 2004. De LSF heeft daarom een oproep aan alle Leidse sportverenigingen gestuurd om kandidaten voor te dragen voor de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2004. Ook kunnen opvallende prestaties van jonge sporters worden aangemeld, waarvoor aanmoedigingsprijzen worden uitgereikt. Voor het eerst worden ook gegadigden gezocht voor een bijzondere prestatie op sportgebied of sporttechnisch terrein, die niet in een van bovenstaande categorieën valt onder te brengen. Te denken valt aan een succesvolle coach, een eenmalige bijzondere sportprestatie of dergelijke. Het gaat niet om bestuursfuncties. Iedereen kan kandidaten aandragen.

De prijzen, gesponsord door de 3 Octobervereeniging (hoofdsponsor), het Sportbedrijf van de gemeente Leiden, het Leidsch Dagblad en de Groenoordhallen worden uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsreceptie LSF, op 14 januari 2005 in het clubhuis van de Leidse Hockeyclub Roomburg. Niet alleen verenigingen, ook anderen kunnen kandidaten (Leidse sportverenigingen of Leidse ingezetenen) voordragen. Voordrachten kunnen uiterlijk tot vrijdag 24 december 2004 gezonden worden aan het secretariaat van de jury, J. Breedeveld, Louis Armstronglaan 62, 2324 LH Leiden. Nadere informatie (reglement) bij de LSF via secretariaat@lsf.nl

Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen, de jury bestaat uit:
de heer Lodewijk Kallenberg namens de 3 Octobervereeniging
de heer Gert-Jan van Geen namens de Leidse sportpers
de heer Karel Caron (voorzitter) namens de Leidse Sportfederatie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×