LWG/De Groenen: "Van Schoonderwoerd was nooit welkom"

Fractievoorzitter Jacques de Coo van Leiden Weer Gezellig / De Groenen ontkent dat hij oud Leefbaar Leiden raadslid Van Schoonderwoerd heeft willen opnemen in zijn fractie. “Op zijn initiatief is er een ontmoeting met mij geweest. Op zijn aanbod om zich bij mij aan te sluiten ben ik uiteraard niet ingegaan, gezien eerdere ervaringen,” aldus De Coo. “Er is wel gesproken over eventuele logistieke bijstand, maar praktisch bleek dat onmogelijk”.

Over Platteel is volgens De Coo helemaal nooit gesproken: “Laat staan dat ik mij daarover tegenover Van Schoonderwoerd heb uitgelaten. Hoe lang moet deze soap mog duren?”

Leiden leidenprimair


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×