Burgemeester Lenferink verrichte de opening door een lint door te knippen. (Foto's: Ed Walbeehm).

Asian Palace feestelijk heropend

Restaurant Asian Palace aan de Steenstraat is officieel heropend door burgemeester Lenferink. Het restaurant is uitgebreid en heeft een nieuw Oosters culinair hoogstandje aan haar assortiment toegevoegd. Naast de reeds bestaande Chinese, Indonesische en Thaise keuken is daar nu ook de Japanse bijgekomen. Eigenaar Hu won onlangs ook nog de tweede plaats tijdens de Wereldkampioenschappen Chinese Culinaire keuken dus was het dubbel feest.

Alle reden dus om de heropening spectaculair te laten verlopen met trommels, bekkens, vuurwerk en Chinese draken. Het doel hiervan is om boze geesten te weren zodat het huis in voorspoed kan ontwikkelen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×