Drie aanhoudingen na vechtpartij in kroeg

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie twee mannen aangehouden na een ruzie in een café in de Vrouwensteeg. Een 23-jarige man uit Leiden werd daar mishandeld door twee Leidenaars van 20 en 22 jaar. Het slachtoffer werd geschopt en geslagen en moest voor onderzoek worden overgebracht naar het LUMC. De twee verdachten werden aangehouden en zitten nog vast.

Ook een 22-jarige man uit Leiden werd aangehouden, omdat hij niet weg wilde gaan toen de politie hem dat opdroeg. Bij zijn aanhouding verzette hij zich. Na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal werd hij in de loop van zondag weer op vrije voeten gesteld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×