Feestelijke opening speeltoestellen Hekkensteeg

Dankzij het project ‘Onze Buurt Aan Zet’ heeft de speelplaats aan de Hekkensteeg nieuwe speeltoestellen. Het speelhuisje, de glijbaan en de twee schommels worden zaterdag 18 december officieel in gebruik genomen door niemand minder dan de Kerstman. Tijdens de feestelijkheden laten alle kinderen een ballon op, kunnen ze zich laten schminken onder het genot van een drankje en een snoepje en is de spellenkar aanwezig. Voor ouders, omwonenden en genodigden staan hapjes en drankjes klaar.

De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 18 december van 14.00 tot 16.00 uur bij speeltuin de Hekkensteeg. Om 14.00 uur onthult de kerstman de speeltoestellen.

Onze Buurt Aan Zet
Het kabinet heeft geld uitgetrokken om de veiligheid en leefbaarheid in aandachtswijken van grote steden te verbeteren. Voor Leiden zijn de wijken Slaaghwijk en Binnenstad-Noord aangewezen. In het project ‘Onze Buurt Aan Zet’ staan bewoners centraal. Zij hebben voorstellen ingediend om de leefbaarheid en veiligheid in hun wijk te verhogen. Samen met de gemeente worden deze voorstellen omgezet in zichtbare activiteiten, zoals het plaatsen van deze speeltoestellen in De Hekkensteeg.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×