Reeks aanrijdingen op A4

In het afgelopen kerstweekeinde vonden er op de A4 in de regio Leiden verschillende aanrijdingen plaats. Daarbij raakten drie mensen gewond. Een vrouw moest uit haar auto worden geknipt. Ook ontstonden er lange files, doordat de politie de snelweg enige tijd afsloot.

Ter hoogte van Roelofarendsveen ontstonden zaterdagmiddag rond 15.00 uur de eerste kop-staartaanrijdingen. In de richting van Amsterdam reden vier personenauto’s op elkaar. Een 60-jarige automobilist uit Almere zag te laat dat de auto voor hem afremde en botste tegen zijn voorganger. Een 25-jarige automobilist botste vervolgens tegen de Almeerder. Een 25-jarige inzittende uit Zevenbergen die in de vierde auto zat, werd met nek- en rugletsel overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Kort na deze aanrijding vond er een tweede kop-staartaanrijding plaats. dit keer tussen drie auto’s. Een 24-jarige Rotterdamse moest uit haar auto worden geknipt en werd met nekletsel overgebracht naar het LUMC. Door deze aanrijding remde een achterop komende automobilist. Een automobilist uit Diemen die daar weer achter reed, remde eveneens en stuurde naar links om een aanrijding te voorkomen. Een 49-jarige automobilist uit Oude Tongen die daar weer achterreed probeerde op zijn beurt uit te wijken en langs de Diemenaar te rijden. De auto’s schampten elkaar waarbij er lichte schade ontstond aan de voertuigen. De bestuurders bleven ongedeerd.

In de richting van Den Haag ontstond ook een aanrijding tussen drie personenauto’s. Er raakte niemand gewond.

Ook zondag vonden er in de richting Amsterdam vier aanrijdingen plaats. Drie keer waren het kleine botsingen tussen twee personenauto’s. Bij de laatste aanrijding, ’s middags om 16.30 uur, raakte een 11-jarige jongen uit Wassenaar gewond. Hij werd voor hechtingen aan een snee in zijn voorhoofd overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis. Hierbij waren drie auto’s betrokken.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×