Verschoor hervat werkzaamheden

D66-raadslid Sabine Verschoor hervat binnenkort na enkele maanden haar werkzaamheden voor de gemeenteraad. Na een periode van zwangerschapsverlof rond de geboorte van dochter Doortje werkt zij zich in januari opnieuw in. In februari zal zij weer volledig inzetbaar zijn. “De D66-fractie is bijzonder verheugd Sabine weer in haar midden te hebben,” aldus fractievoorzitter Paul van Meenen.

“De terugkeer van Sabine betekent tevens afscheid van een oude bekende. Tijdens Sabines afwezigheid is haar portefeuille Ruimte en Grond waargenomen door oud-fractievoorzitter Olav Welling. Dankzij zijn inzet is de kwaliteit van de betrokkenheid van D66 Leiden bij vraagstukken rond Ruimtelijke Ordening optimaal gebleven. De D66-fractie dankt Olav dan ook hartelijk voor zijn sterke bijdrage aan de D66-fractie de afgelopen maanden.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×