De Leidse Zwemclub op de foto met sportwethouder Ruud Hessing. (Foto's: Ed Walbeehm).

Uitreiking Leidse sportprijzen

Vrijdagavond werd bij de Leidse Hockey Club Roomburg de nieuwjaarsreceptie van de Leidse Sport Federatie (LSF) gehouden. De avond, gepresenteerd door Teun de Reede, werd met een nieuwjaarsrede geopend door Jan Breedeveld, voorzitter van LSF. Op humoristische wijze reikte Rens Heruer van de 3 October Vereeniging de Joppenszprijzen, de mooiste presentaties tijdens de taptoe op 2 oktober 2004, uit. Na de pauze werd het Sportgala voortgezet met het uitreiken van de prijzen aan de sporters.

Eén voor één werden de sporters naar voren geroepen om hun prijzen in ontvangst te nemen. Koningin en koning van dit Sportgala waren Femke Dekker en Jeroen Straathof. De hoofdprijs, het Bronzen Paard, werd door Piet van Sterkenburg uitgereikt aan Jeroen Straathof. De sportieve prestatie van Femke Dekker mag wel bijzonder genoemd worden. Ze heeft zich in haar sport, roeien (skiff), zonder steun en begeleiding van haar Bond letterlijk en figuurlijk op eigen kracht naar voren gewerkt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×