Sleutelstad.nl zendt raadsvergadering uit via internet

Aanstaande dinsdag zal via Sleutelstad.nl voor het eerst een gemeenteraadsvergadering live worden uitgezonden via internet. Vooralsnog gaat het om een proef van één jaar. In eerste instantie zal het uitsluitend gaan om gesproken woord. Mogelijk wordt er later ook videostream aan toegevoegd. De plannen voor de webstream bestonden al wat langer, maar het project kwam in een stroomversnelling toen de raadsleden Jan-Jaap de Haan van Marije van den Berg afgelopen november een motie aankondigden als het niet voor het eind van het jaar geregeld zou zijn.

Na afloop van de raadsvergadering zal deze ook digitaal besachikbaar worden gesteld, zodat de vergadering ook na afloop beluisterd kan worden.

Het project is een initiatief van het Leidse internetbedrijf Media Design in samenwerking met de gemeente Leiden.

Leiden raadsstream


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×