Jongeren Leiden Noord mishandelen man

Een 63-jarige man uit Leiden is dinsdagavond mishandeld na het boodschappen doen bij de Kooilaan. Hij zag daar dat een jongen een fiets op andere fietsen gooide en zei hier wat van. De jongen reageerde direct agressief en duwde de man omver. Vervolgens ging hij er vandoor. Na het boodschappen doen fietste de man naar zijn woning. Bij het begin van de Bernhardstraat zag hij een groep jongeren staan waaronder de agressieve knul. Een van de jongeren hield de man tegen en gaf hem direct een harde stomp op het oog. De man liep daardoor een kapotte wenkbrouw, neus en bril op. De jongeren vluchten toen omstanders zich met het tumult gingen bemoeien. De politie is een onderzoek begonnen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×