Politiek Café Leiden met Fadime Örgü

Maandag 7 februari organiseert de VVD Leiden haar maandelijkse Politiek Café Leiden met als gast Fadime Örgü. Mevrouw Örgü is Tweede Kamerlid voor de VVD en onder andere woordvoerder Mediabeleid. Het thema van de avond is: “Hoe levensvatbaar is de publieke omroep zonder eredivisie voetbal?”

“Is er leven na voetbal, of zijn amusement en sport de kurk waarop ons publieke bestel blijft drijven?” Over deze en andere actuele onderwerpen wordt maandagavond gedebatteerd tussen spreker en het publiek. Iedereen is vanaf 20.00 uur van harte welkom in café De Branderij aan de Middelweg 7. Fadime Örgü zal rond 20.30 uur beginnen met haar inleiding.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×