VVV wil op TV

VVV Holland Rijnland gaat zeer waarschijnlijk een stand-alone uitzending claimen van het tv-programma ‘Bestemming Nederland’ op RTL-4. De VVV heeft zich ingeschreven op één van deze afleveringen, zodat er aandacht zal worden besteed aan de regio Holland Rijnland. De uitzending zal mede mogelijk gemaakt worden door de Gemeente Leiden en de Universiteit Leiden en mogelijk ook door de Gemeente Noordwijk. De uitzending zal worden gecoördineerd door de VVV Holland Rijnland. Ook voor het bedrijfsleven in Holland Rijnland is er de mogelijkheid om te participeren in deze uitzending.

Het programma wordt wekelijks uitgezonden op de vroege zaterdagavond op RTL-4 en kan rekenen op een gemiddelde kijkdichtheid van circa 815.000 kijkers per aflevering in de doelgroep 13 jaar en ouder. In elke aflevering wordt een toeristisch/recreatieve bestemming in Nederland onder de loep genomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×