Motorrijder gewond bij valpartij

Zondagmiddag vond op de N11 ter hoogte van het gebouw van Rijkswaterstaat een verkeersongeval plaats. Een 51-jarige automobilist uit Leidschendam reed vanaf de afslag bij Rijkswaterstaat opnieuw de N11 op nadat hij de verkeerde afslag had genomen. De bestuurder wilde linksaf en reed de kruising op naar het midden tussen de twee rijstroken. Op dat moment kwam vanuit de richting van de Willem van der Madeweg een motorrijder aangereden. De automobilist gaf gas om een aanrijding te voorkomen. De motorrijder heeft hierop geremd en schoot achter de auto door. Het stuur klapte vervolgens dubbel waarna de bestuurder over zijn motor viel. De motorrijder, een 40-jarige Leiderdorper, werd met gebroken ribben en diverse schaafwonden overgebracht naar het ziekenhuis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×