SP op wijkbezoek in Zuidhoven

Gemeenteraadsleden, bestuursleden van de SP en de SP-Hulpdienst nodigen bewoners van Zuidhoven en Zuidwest uit om op maandag 14 februari van 20.30 tot 21.30 uur naar ‘de Vogelvlucht’ aan de Boshuizerlaan 5 te komen. De SP wil graag weten wat bewoners vinden van de sloopplannen voor een aantal flats en seniorenwoningen, de medezeggenschap van bewoners, leefbaarheid en integratie, verkeersproblemen, het groen en van andere zaken die spelen in de wijk.

De fractie wil samen met bewoners en het wijkcomité zoeken naar goede en duurzame oplossingen die de leefbaarheid in de wijk bevorderen. Bij de SP-Hulpdienst kan men op die avond terecht met vragen over belastingaangifte, huursubsidie, kwijtschelding, wonen, werk, juridische zaken enz.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×