Derde verdachte van steekpartij opgepakt

De politie heeft vorige week een 22-jarige Hagenaar aangehouden in verband met een steekpartij die in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 januari plaatsvond op het Stationsplein. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt. Bij de steekpartij werd een 41-jarige Leidenaar meerdere malen gestoken. Het slachtoffers werd toen in kritieke toestand opgenomen, maar is inmiddels weer herstellende.

De politie hield kort na de steekpartij al een 38-jarige Leidenaar en een 23-jarige Hagenaar aan. De steekpartij speelde zich af op een plek van het Stationsplein waar zich veel harddrugsgebruikers ophouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×