Man rijdt in op agenten

Op de kruising van de Voorschoterweg met de Rooseveltstraat en de Lammenschansweg vond gisteravond rond 19.25 uur een frontale aanrijding plaats tussen een tankwagencombinatie en een auto met daarin twee Rotterdammers van 61 en 57-jaar. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. De twee Rotterdammers zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De ravage op de kruising was zo groot dat de politie het kruispunt enige tijd voor al het verkeer afsloot. Een 54-jarige man uit Voorschoten wond zich daar zo over op dat hij met zijn auto op de agenten bij de afzetting inreed.

Kort daarvoor was de man al uitgestapt en had de agenten verbaal lastig gevallen. De agenten hadden de man gemaand te vertrekken. De man stapte in zijn auto en gaf een dot gas. De agenten moesten zich met een sprong opzij in veiligheid brengen. Op de Churcilllaan werd de man door de politie klemgereden en aangehouden. Daarbij verzette hij zich hevig. Zowel de agenten als de verdachte liepen daarbij verwondingen op.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×