De nieuwe 'stadsportal' van Leiden gaat aanstaande vrijdag online.

Gemeente presenteert 'Stadsportal'

Een nieuwe gemeentelijke website waar alle relevante websites van en voor de stad een plekje krijgen. Dat is de Stadsportal Leiden die vanaf aanstaande vrijdag de huidige website www.leiden.nl zal gaan vervangen. De gemeentelijke informatie verhuist, net zoals dat tot ongeveer een jaar geleden het geval was, naar www.leiden.nl/gemeente. Voor de nieuwe website van de gemeente tekende het Leidse ontwerpbureau Kade 10.

De stadsportal is een initiatief van Centrummanagement Leiden, gemeente Leiden, GGD Leiden, Museumgroep Leiden, Openbare Bibliotheek Leiden, Universiteit Leiden en VVV Holland Rijnland.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×