Politie onderzoekt ontvoering

De politie is met een onderzoek begonnen naar de ontvoering van een 17-jarige jongen uit Rijnsburg. De jongen deed dinsdagavond aangifte van de vrijheidsbeneming. Hij vertelde dat hij dinsdagmorgen rond 09.30 uur op de Anjelierstraat/Tulpstraat nabij winkelcentrum De Hoftuin in Rijnsburg ruzie had gekregen met twee nog onbekende mannen. Deze trokken hem vervolgens met fiets en al in een blauwe bestelbus en reden weg. Na een vrij korte rit lieten de daders hem de hele dag opgesloten zitten in de auto. Daarbij werd hij bedreigd, maar verder lieten de mannen hem ongemoeid. Rond 19.00 uur in de avond werd hij door de twee weer uit de auto gegooid. De jongen denkt dat dit in de Stevenshof was.

Vervolgens is hij rennend naar huis gegaan en deed aangifte. Het onderzoek door de politie heeft tot op heden nog geen aanwijzingen in de richting van de mogelijke daders opgeleverd. Ook uit een vandaag gehouden buurtonderzoek in Rijnsburg kwamen geen bijzonderheden naar voren. Iedereen die rond genoemde tijdstippen iets gezien denkt te hebben van de blauwe bestelbus, de twee mannen of het in de auto gooien van jongen en fiets, wordt dan ook gevraagd te bellen met de politie in Rijnsburg via 0900-8844. Ook is de politie nog op zoek naar de zwarte ‘opoe’ fiets van de jongen.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×