Aanhouding wegens rijden onder invloed van drugs

De politie heeft afgelopen nacht bij Winkelcentrum de Kopermolen in de Merenwijk een 17-jarige man uit Alphen aan den Rijn aangehouden wegens het, zonder rijbewijs, rijden onder invloed van verdovende middelen. Agenten zagen een auto met draaiende motor op de Standerdmolen achter de bloemenkiosk staan. De agenten keerden hun auto en zagen de auto direct wegrijden. De bestuurder kreeg een stopteken en werd gecontroleerd door de agenten. Volgens de bestuurder was hij onder invloed van verdovende middelen. Bovendien reed hij zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Een 17-jarige plaatsgenoot en inzittende kon zich niet identificeren en kreeg hiervoor een bekeuring. Bij de bestuurder werden nog enkele XTC-pillen aangetroffen en inbeslaggenomen. Van de bestuurder is een bloedproef afgenomen om te bepalen hoe hoog het exacte gebruik was.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×