De Graaf sluit promo-tour gekozen burgemeester af in Leiden

Op donderdag 3 maart sluit De Graaf zijn ‘gekozen burgemeester on tour‘ af tijdens een informele kroegbijeenkomst in zijnwoonplaats Leiden. In restaurant City Hall zal hij in het bijzijn van onder meer burgemeester Lenferink, programma-maker Jan-Douwe Kroese en ex-Nieuwe Revu hoofdredacteur Jildou van der Bijl terugkijken op vier dagen gesprekken, discussies en debatten over de mogelijke invoering van een gekozen burgemeester. De bijeenkomst (21.35 – 22.20 uur) staat onder leiding van Lennart Booij.

In de tourbus reizen op de slotdag ook een aantal speciale gasten mee. Jan-Douwe Kroeske (programmamaker) en Jildou van der Bijl (ex-hoofdredacteur Nieuwe Revu) en Liesbet van Zoonen (hoogleraar UvA) houden tijdens de slotdag van de tour ‘live’ een weblog bij.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×