Politie zoekt daders mishandeling

De politie onderzoekt de mishandeling van een 20-jarige Leiderdorper die afgelopen donderdagavond rond 21.00 uur door twee nog onbekende mannen van zijn fiets is geschopt. Het slachtoffer reed over de Haven in de richting van de Lage Rijndijk. Net voor de Zijlpoort wilde hij een andere fietser inhalen. Deze keerde plotseling om in de richting van de Haarlemmerstraat. De Leiderdorper reed hierdoor tegen de fietser aan. Hierna ontstond tussen de twee een woordenwisseling waar ook een derde fietser zich mee ging bemoeien. De Leiderdorper is hierna doorgefietst, maar zag dat hij door de twee gevolgd werd. Op de Splinterlaan in Leiderdorp werd hij van zijn fiets geschopt.

De Leiderdorper kreeg een kopstoot en werd meerdere keren geslagen door de twee. Hij liep verwondingen op in het gezicht, aan het hoofd en aan een hand. Ook klaagde hij over hoofdpijn. De politie verzoekt getuigen zich te melden. Het zou gaan om jongens van ongeveer 17 jaar. Getuigen kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900 – 8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×