Dader overval op benzinestation opgepakt

De politie heeft vorige week donderdag een 17-jarige Leidenaar aangehouden die wordt verdacht van de overval op het Shell benzinestation op de Hoge Rijndijk. Ook wordt hij ervan verdacht dat hij het benzinestation nog een tweede keer heeft willen overvallen. Afgelopen donderdagavond zagen twee oplettende getuigen dat een man zich rond 21.25 uur verdacht ophield bij het benzinestation. De getuigen belden de politie, omdat zij dachten dat de man op het punt stond het benzinestation te overvallen. De politie hield de man aan en vond in de bosjes een nepvuurwapen. Uit het onderzoek is gebleken dat de verdachte op donderdag 17 februari ook al een overval op ditzelfde benzinestation pleegde. De verdachte ging er toen met een geldbedrag vandoor.

De verdachte had eerder op de avond van donderdag 24 februari ook al een overval willen plegen op het benzinestation aan de Lammenschansweg. Getuigen hadden ook hier gezien dat de man zich verdacht gedroeg. De ingeseinde politie kwam daar echter te laat en trof niemand meer aan. De verdachte zit vast en is inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×