Voorjaarsconcert Via Regalis

Kamerkoor Via Regalis verzorgt zondagmiddag 13 maart een voorjaarsconcert in de Waalse kerk aan de Breestraat 64 in Leiden. Toegang is gratis, maar een vrijwillige gift is welkom.

Het twaalfkoppige gemengde koor is in maart 1999 opgericht door een groep bevriende zangenthousiastelingen uit Leiderdorp. Het koor, dat onder leiding staat van pianist, organist en dirigent Bart Klijnsmit uit Amstelveen, zingt meerstemmige werken uit de Renaissance tot de 20ste eeuw. Het programma bevat composities van onder meer Bach, Purcell, Sweelinck en Schein. Het concertprogramma is in de vorm van het Engelse Evensong. Deze korte diensten worden altijd aan het einde van de dag gehouden en worden omschreven als ‘diensten van reflectie’

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×