Donderdag demonstratie tegen huurbeleid

De Federatie van Huurdersorganisaties van Leiden en Omstreken (FHLO) roept huurders op om aanstaande donderdag te gaan demonstreren tegen het nieuwe huurbeleid van VROM-minister Dekker. Donderdagmiddag wordt er in de Tweede Kamer gedebatteerd over het huurbeleid van Dekker. Voorafgaand aan het debat houdt de Woonbond om 13.00 uur een demonstratie op het Plein, voor het gebouw van de Tweede Kamer. Hiertoe is besloten omdat het CDA en D66 akkoord lijken te gaan met de aanvullende voorstellen van minister Dekker, die nog steeds zeer negatief uitpakken voor huurders. “Huurliberalisatie lijkt voorlopig van de baan, maar is dat niet,” aldus de FHLO.

De FHLO roept huurders op om donderdag 3 maart gezamenlijk vanaf Leiden Centraal naar Den Haag Centraal te reizen. Tijdstip is 12.13 uur vanaf spoor 9b. In Den Haag gaat het gezelschap lopend naar het Binnenhof. Het is de bedoeling van de FHLO om in Den Haag een stevig Leids geluid te laten horen tegen de voorgenomen plannen.

Voor meer informatie kunnen huurders terecht op de websites van de huurdersorganisaties HOOD en HBV, te weten www.hood-leiden.nl en www.hbv-leiden.nl. Hier staat ook meer informatie over de vaststelling van de WOZ waarde en hoe daar bezwaar tegen te maken.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×