Het team van Drukkerij Groen toost op de nieuwe aanwinsten. (Foto: Hielco Kuipers).

Nieuwe drukpersen bij Drukkerij Groen

Bij Drukkerij Groen zijn twee nieuwe drukpersen in gebruik genomen. Dat gebeurde door Mark van der Kallen, directeur van Thieme GrafiMedia Groep. Drukkerij Groen maakt deel uit van deze groep drukkerijen en ondernemingen in grafische communicatie met 20 vestigingen in geheel Nederland. De capaciteit van de Leidse drukkerij wordt door deze investering fors uitgebreid.

Van der Kallen vertelde bij de officiële ingebruikname dat de groei en ontwikkelingen van Drukkerij Groen deze uitbreiding noodzakelijk maken. Met de aanschaf van de nieuwe drukpersen kan Drukkerij Groen beter inspelen op de huidige markttrends. Vooral kortere levertijden met behoud van kwaliteit zijn tegenwoordig heel belangrijk. Met de moderne aanwinsten is Drukkerij Groen klaar voor de toekomst en dat mag in deze sobere tijden voor de drukkerijwereld opmerkelijk genoemd worden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×