Rijbewijs weg na teveel drank

De politie controleerde afgelopen zaterdag kort na elkaar twee automobilisten die allebei gedronken bleken te hebben. Van hen werd het rijbewijs ingevorderd. Rond 03.05 uur contoleerde de politie op de Plesmanlaan een 28-jarige man uit Leiden. Agenten stelden drankgebruik vast en hielden hem aan. De uitslag van zijn ademanalyse was 600 ug/l. Rond 04.10 uur zagen agenten op de Medusastraat een 24-jarige automobilist uit Voorhout nogal slingeren rijden, een bocht afsnijden en een stoeprand raken. Uit een ademanalyse bleek dat de man drie keer teveel alcohol op heeft. Naast het inleveren van het rijbewijs zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×