Audities voor Leidse Sleuteltjes

Kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar kunnen zich opgeven voor de audities die op woensdag 9 maart en vrijdag 11 maart worden gehouden voor het heropgerichte Leidse kinderkoor De Leidse Sleuteltjes. De audities zijn tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Opgeven kan per e-mail. Voor de auditie kunnen kinderen kiezen uit vier bekende liedjes van de oorspronkelijke Leidse Sleuteltjes: Dikkertje Dap, Stekelvarkentjes Wiegelied, De Mooiste Bloemen en Tante en Oom in Laren.

Tijdens de auditie moeten de kinderen van twee liedjes een couplet zingen. Ze worden daarbij begeleid door pianist Jan de Klerk. Er zijn het eerste jaar geen kosten verbonden aan het lidmaatschap. In het eerste jaar worden alle kosten betaald door de Stichting van de componist van Dikkertje Dap; Paul Christiaan Van Westering.

Kinderen die worden toegelaten tot het koor moeten wekelijks een uurtje vrijhouden op donderdag. Dan wordt er namelijk gerepeteerd.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×