Rekenkamercommissie onderzoekt leveranciersbeleid

De Rekenkamercommissie van de Leidse gemeenteraad heeft besloten om onderzoek te doen naar het leveranciersbeleid van de gemeente Leiden. Het doel van het onderzoek is na te gaan wat het gemeentelijk beleid is inzake de selectie van (potentiële) leveranciers en op welke wijze dit beleid in de praktijk is uitgewerkt.

Daarbij gaat het niet om het inkoop- en aanbestedingsbeleid als zodanig – dat is al eerder onderzocht – maar om het specifieke aspect van de selectie, dat wil zeggen de specificatie, prekwalificatie, uitnodiging en evaluatie van leveranciers door de gemeente Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×