Saxofonist Yuri Honing speelt met zijn nieuwe kwartet in de Waag tijdens het Muziekfestival STROMEN.

Voorverkoop Muziekfestival STROMEN van start

Op zaterdag 19 maart wordt de eerste editie gehouden van het Muziekfestival STROMEN. In De Waag staan ’s avonds het nieuwe kwartet van saxofonist Yuri Honing, de groep Electric Barbarian met de befaamde Amerikaanse rapper Kain en tenslotte het Braziliaanse Electro Côco. ’s Middags is in het Leidse Volkshuis de première van ‘Toverwater’, een jazzsprookje van bassist Tony Overwater en Tante, alias Cocky de Jong.

Muziekfestival STROMEN mengt jazzmuziek met rap, pop en latin. Het is een co-productie van drie Leidse jazzpodia: De Burcht, Hot House en De X en het startpunt voor nauwere samenwerking tussen deze drie podia. Zij vroegen en kregen subsidie van het Fonds voor de Podiumprogrammering en Marketing voor onder andere educatie, marketing en publiciteit in de jaren 2005 t/m 2007. Ook de gemeente Leiden, het Prins Bernhard Cultuurfonds en Buma/Stemra dragen bij aan het festival.

De voorverkoopadressen zijn Plato (Vrouwensteeg 4), Velvet (Nieuwe Rijn 34) en de VVV Leiden, Stationsweg 2d. Telefonisch reserveren kan bij VVV Leiden op telefoonnummer 0900-22 22 333. Entree: voor de middag € 6 in de voorverkoop(aan de zaal € 7,50), voor de avond € 15 (aan de zaal € 17,50).

Voor meer informatie kan men bellen naar 071.5123568 (De X) en surfen naar de website www.muziekfestivalstromen.nl.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×