Gewapende overval op drogisterij

Gistermiddag heeft er rond 15.30 uur een gewapende overval plaatsgevonden op een drogisterij aan de Breestraat. De overvaller bedreigde een 50-jarige medewerkster uit Hazerswoude-dorp met een mes en maakte een nog onbekend geldbedrag buit. De man rende vervolgens de winkel uit de Koornbrugsteeg in. De politie zette onmiddellijk een zoekactie naar de overvaller op touw. Daarbij werden twee mannen aangehouden. Zij voldeden aan het signalement van de overvaller. Een van de mannen werd aangehouden op de Blauwpoortsbrug, maar werd korte tijd later weer vrijgelaten. Hij had niets met de overval te maken. Een 30-jarige man uit Den Haag zit nog vast. Hij werd aan de Haagweg aangehouden.

Of dit inderdaad de overvaller is, is nog niet duidelijk. De politie trof bij hem verdovende middelen aan en zet het onderzoek voort.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×