Taart voor minister Peijs

De Rijn Gouwe sneltram is een gevaar voor fietsers in Leiden. Dat vindt de Fietsersbond Leiden, die woensdagavond daarom minister Peijs van Verkeer een verkeersbord in taartvorm aanbood. De minister sprak tijdens een openbaar debat over de mobiliteit in Zuid-Holland, dat werd gehouden in Hotel Sassenheim.

Volgens de Fietsersbond zijn de straten in de historische binnenstad zo smal, dat de fietsers niet naast de rails maar tussen de rails van de sneltram moeten rijden. En dat zou levensgevaarlijke situaties kunnen opleveren. < in deel tweede het zijn; klaar 2007 verwachting naar A44) zal de bij transferium aan tot oostelijk (het eerste Het euro. miljoen 400 op begroot is sneltram van aanleg De voldoen. te hoeven eis landelijke enkele geen lightrailvoertuigen dat verbaast erover zich die bond, aldus levensgevaarlijk?, en krap erg wordt uur per fietsers 1600 Met> 

Leiden RijnGouwelijn


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×