Zondag presenteert Piet Maas zijn nieuwe cd "La Serenata".

CD-presentatie Piet Maas in Hof van Roomburgh

Aanstaande zondag is er een concert van de in Leiden bekende tenor Piet Maas. Maas gaf reeds vele concerten op diverse podia, trad op met pianiste Joke Hollebeek en toerde tweemaal rond met het programma “Opera in Concert”, de eerste maal met zangeres Sheila Connolly en pianist Jan Booij, de tweede maal met zangeres Judith Ellis, die onlangs nog te bewonderen viel in het tv-programma “Una voce particolare”.

Ook deed en doet hij programma’s met pianist Koos Pieëte. In het verleden verleende Piet Maas regelmatig zijn medewerking aan radioprogramma’s. Uit oude opnamen daarvan stelde hij in 1998 zijn eerste album “Dein ist mein ganzes Herz” samen, nog beperkt verkrijgbaar bij A&B Sounds. Piet Maas heeft vele concerten gegeven in Nederland en België, maar ook op de Nederlandse Antillen, in Panama, Costa-Rica en de Verenigde Staten (Houston).

Momenteel timmert hij nog steeds aan de weg met concerten in Nederland, waarbij hij afwisselend programma’s brengt met operette-, opera- en musicalmelodieën, religieus repertoire en Italiaanse liederen. Met de laatste twee genres is hij momenteel een graag geziene gast in Italië, met name sinds 2002 tijdens het jaarlijkse festival Suoni e Colori in Toscane.

Na de operette- en operamelodieën van zijn eerste cd heeft hij nu ook het genre van de Italiaanse liederen vereeuwigd op een nieuw album: “La Serenata”. Ter gelegenheid van het uitkomen van deze cd geeft Piet Maas een concert op zondag 20 maart om 14.30 uur in het Roomburghtheater, Hof van Roomburgh 46, 2314 ZC Leiden. De toegang bedraagt € 2,-.

Op de cd, maar ook tijdens het concert, wordt Piet Maas begeleid door Willeke Mojet. Na afloop van het concert is de nieuwe cd te koop. De prijs is € 12,- , maar uitsluitend op deze middag is hij verkrijgbaar voor € 10,-.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×